”Med Horten som partner får vi viden, indsigt og netværk til at videreudvikle Dagens Dagsorden fagligt og organisatorisk. Det er med stor glæde, at vi byder Horten velkommen,” siger adm. dir. Jørgen Ulrik Jensen, Pluss Leadership på vegne af netværk og partnere.

Horten indtræder som ny partner i Dagens Dagsorden - Forum for Offentlige Bestyrelser. Dagens Dagsorden samler og formidler viden og praktiske erfaringer om offentligt bestyrelsesarbejde fra forskere, organisationer og praktikere. Dagens Dagsorden står også bag prisen ”Årets Offentlige Bestyrelse”, som hvert år overrækkes til den bedste offentlige bestyrelse ved den årlige heldagskonference for offentlige bestyrelser.

- Vores offentlige netværk og historie i kombination med vores stærke markedsposition i forhold til private virksomheder giver os en bred indsigt i bestyrelsesarbejde generelt og i de særlige udfordringer og muligheder, som bestyrelserne i offentligt ejede virksomheder møder, bl.a. som følge af den politiske indflydelse fra ejeren, siger advokat og partner Line Markert. Hun repræsenterer Horten  sammen med advokat og partner Rikke Søgaard Berth i partnerskabet med Dagens Dagsorden.

- Gennem netværket ser vi frem til at høste nye erfaringer om bestyrelsesarbejdet - herunder fra sektorer, som vi traditionelt ikke har været helt tæt på. De erfaringer kan vi drage nytte af inden for bl.a. forsyningssektoren. Vores klienter vil derfor forhåbentlig opleve, at vi får en bredere vinkel på vores rådgivning, fortæller Rikke Søgaard Berth.

Pluss Leadership er initiativtager til Dagens Dagsorden - Forum for Offentlige Bestyrelser, der udspringer af tidsskriftet Dagens Dagsorden, som blev etableret i marts 2011. Horten, EY og Pluss Leadership bidrager økonomisk og fagligt.

- Med Horten som ny partner får vi tilknyttet deres specialkompetencer inden for virksomheder og institutioner med offentlige bestyrelser, så vores juridiske perspektiv står knivskarpt, og vi kan dele deres mange praktiske erfaringer og netværksrelationer med hinanden i netværket og med alle abonnenterne på Dagens Dagsorden, siger Jørgen Ulrik Jensen, adm. dir. Pluss Leadership.

kontakt

Line Markert

Partner

Rikke Søgaard Berth

Partner