Helsingør Kommune har i februar udvalgt OK-Fonden som samarbejdspartner i forbindelse med opførelsen af nyt plejehjem i Hornbæk.

Helsingør Kommune og OK-Fonden har den 9. februar 2016 indgået kontrakt om det nye plejehjem i Hornbæk. OK-Fonden skal sammen med Helsingør Kommune bygge plejehjemmet, som forventes at stå færdig i foråret 2019. OK-Fonden, der er en nonprofitorganisation med stor erfaring på plejehjemsområdet, skal også varetage driften af det nye plejehjem, som skal drives via den såkaldte in-house-model.

De to konkurrencedeltagere, OK-Fonden og Danske Diakonhjem, var udvalgt på baggrund af en markedsundersøgelse af deres erfaringer med at bygge og drive plejehjem samt referencer fra andre kommuner. Efter konkurrenceprocessen var overstået, blev OK-Fonden valgt som samarbejdspartner.

Horten har bistået Helsingør Kommune i hele processen, herunder med udarbejdelse af det samlede kontraktgrundlag samt rådgivning af kommunen i forbindelse med konkurrencen mellem OK-Fonden og Danske Diakonhjem.

kontakt

Andreas Christensen

Partner