Mezzanine Capital Partners har indgået aftale med MBL om at støtte virksomheden og dens aktionærer med 15 millioner euro for at sikre MBL’s fremtidige geografiske vækst samt udvikling af produktsortimentet. Horten har rådgivet MBL Gruppen.

Den finansielle støtte fra Mezzanine Capital Partners består af en kombination af gæld og egenkapital finansieret gennem Accession Mezzanine Capital III, som køber en minoritetsaktiepost i MBL. Accession Mezzanine Capital III indgår i den fondsgruppe, der rådgives eksklusivt af Mezzanine Capital Partners.

Horten har været juridisk rådgiver for MBL Gruppen i forbindelse med aktiesalg og gældsoptagelse.

OM MBL GRUPPEN

MBL er en dansk familievirksomhed stiftet i Silkeborg i 1988. Virksomheden producerer såvel standardiserede som skræddersyede komponenter til rullestole såsom for- og baghjul, forgafler, fodstøtter, håndbremser mv. I 1991 åbnede MBL en produktionsfacilitet i Polen og i 1998 åbnede virksomheden endnu en fabrik i Kina. I dag har virksomheden ca. 1400 ansatte på internationalt plan og er en væsentlig leverandør til førende producenter af rehabiliteringsudstyr.

OM MEZZANINE CAPITAL PARTNERS

Mezzanine Capital Partners er eksklusiv rådgiver for Accession Mezzanine Capitals fonde. Virksomheden har opereret i Europa siden 2001 og har kontorer i Wien, Warszawa, Bukarest, Budapest og Prag. Fondenes investeringsportefølje er forskelligartet og inkluderer 45 transaktioner i 10 centraleuropæiske lande. Fonden støttes af velrenommerede institutionelle investorer såsom European Bank for Reconstruction and Development og European Investment Fund samt en række banker, fonde og forsikringsvirksomheder.

kontakt

Lars Lüneborg

Partner