Det internationale opslagsværk IFLR1000 har netop offentliggjort deres Financial og Corporate Rankings for 2017. Det betyder flere gode nyheder for Horten, som nu har fået udvidet kredsen af partnere udvalgt som førende advokater inden for deres retsområder.

To nye Leading Lawyers og én ny Rising Star

På listen over Leading Lawyers kan nu fra Horten tilføjes partner Jacob Kornerup inden for M&A & Capital Markets og partner Ulrik Holsted-Sandgreen inden for Restructuring & Insolvency.

Derudover har Thomas Francis Beckett fået tildelt titlen som Rising Star inden for M&A.

Sidste års Leading Lawyers fortsat på listen

Igen i år fremtræder desuden følgende partnere på listen over Leading Lawyers: Claus Bennetsen inden for Banking, PPP/PFI, Lise Lotte Hjerrild og Hans Christian Pape inden for M&A & Capital Markets og Piya Mukherjee inden for Restructuring & Insolvency. Også partner Henning Aasmul-Olsen, som kom til Horten i september måned 2016, er kåret som Leading Lawyer inden for Capital Markets og M&A.

Horten førende inden for energi og infrastruktur

Inden for Energy & Infrastructure, som blev offentliggjort tidligere på året, er Horten kåret som en af de førende advokathuse med en Tier 1 placering. Desuden er partner Søren Hornbæk Svendsen kåret som Leading Lawyer og partner Line Markert som Rising Star.

Hortens lawyer rankings

Om IFLR1000

IFLR1000 er et internationalt opslagsværk, som hvert år offentliggør en samlet guide for verdens bedste advokater og advokathuse. IFLR1000 kårer advokater og virksomheder inden for områderne Banking & Finance, Capital Markets, Corporate and M&A, Energy & Infrastructure, Project Development og Restructuring & Insolvency.

IFLR1000-researcherne har siden 1990 bedømt juridiske rådgivere ud fra seneste sager og transaktioner og feedback fra konkurrenter, samarbejdspartnere og klienter.

kontakt

Jacob Kornerup

Partner

Ulrik Holsted-Sandgreen

Partner

Thomas Francis Beckett

Partner

Claus Bennetsen

Partner

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Hans Christian Pape

Partner

Piya Mukherjee

Partner

Søren Hornbæk Svendsen

Partner

Line Markert

Partner