Kender du den bestyrelse, der bør blive nomineret som årets offentlige bestyrelse? Har du lyst at deltage i årets konference for offentlige bestyrelser? Temaet er "Find vej i megatrends", og det sker den 26. oktober 2016 i København.

Horten er medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference sammen med en række bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer, som deltager i netværk om tidsskriftet Dagens Dagsorden.

Temaet for konferencen er "Find vej i megatrends." Megatrends – eller disruption – byder på store muligheder, men kan også underminere forretningsmodellen for kultur- og uddannelsesinstitutioner samt forsynings- og infrastrukturvirksomheder. Og overser vi en trend – eller handler uhensigtsmæssigt på den – går det ikke ”kun” går ud over virksomhederne; det sætter selve bestyrelsesmodellen under pres.

På konferencen tunes der ind på konturerne af fremtidens udfordringer. Det lange lys tændes for at se konturerne af fremtidens udfordringer, og bagefter blændes der ned, så vi kan se, hvordan vi skal prioritere i dag for at blive klar til fremtidens udfordringer.

Om eftermiddagen specialiserer deltagerne sig i tre sektoropdelte workshops – Uddannelse, Kultur, Forsyning og Infrastruktur.

Nominering til Årets Offentlige Bestyrelse

Kender du en bestyrelse, der har gjort det så godt, at den skal nomineres? For eksempel fordi den er fornyende eller ligefrem eksemplarisk og til inspiration for andre offentlige bestyrelser. Horten hjælper gerne videre, så giv os et praj, hvis du synes din egen eller en anden offentlig bestyrelse fortjener at komme i betragtning. Årets Offentlige Bestyrelse kåres på konferencen.

Konferencen afholdes på IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, København den 26. oktober fra 9.00-16.00.

kontakt

Line Markert

Partner

Rikke Søgaard Berth

Partner