Nets, den førende leverandør af digitale betalingsløsninger med base i København, annoncerede i dag gennemførelsen af sin succesfulde børsintroduktion på Nasdaq Copenhagen (ISIN DK0060745370).

I forbindelse med børsnoteringen, der havde 23. september som første handelsdag, blev der tildelt aktier til 42.000 nye investorer, og udbuddet lukkede før tid. Lidt over 10 pct. gik til private investorer i Danmark og ca. 90 pct. til danske og internationale institutionelle investorer.  Det såkaldte free float, dvs. den del af Nets, der ejes af de nye investorer, vil udgøre mellem 52 pct. og 60 pct., afhængig af om en overallokeringsret udnyttes.

Udbudskursen gav Nets en markedsværdi på 30 mia. kr. fra start, og børsintroduktionen er indtil videre en af de største i Europa i år.

Blandt sælgerne i udbuddet var eInvestments af 23. marts 2014, der er ejet af Nets Management og nøglemedarbejdere. eInvestments reducerede ved børsintroduktionen sin samlede aktiebeholdning i Nets fra 7,8 pct. til 4,2 pct.

Horten har rådgivet Nets Management og nøglemedarbejderne i forbindelse med børsintroduktionen.