Reglerne om kommunal økonomisk støtte og sponsorater er komplekse og ændrer sig løbende. Det betyder, at man som kommune skal holde tungen lige i munden, når der indgås aftaler. Tag kontakt og hør mere om vores tilbud om compliance-tjek af kommunens aftaler om økonomisk støtte og sponsorater til kultur- og sportsarrangementer.

Kommunerne er ofte en vigtig – og i mange tilfælde afgørende – aktør, når gode, kreative idéer skal realiseres, fordi kommunerne bidrager med økonomisk støtte eller indgår sponsorater. Det kan dog være vanskeligt at gennemskue, om aftalen om støtte eller sponsorat er i overensstemmelse med gældende regler.

Reglerne om kommunal økonomisk støtte og sponsorater er komplekse, de ændrer sig løbende, og typisk er flere regelsæt i spil – f.eks. kommunalfuldmagten, udbudsreglerne og statsstøttereglerne. Som kommune skal man derfor holde tungen lige i munden, når der indgås aftale om støtte eller sponsorat. 

Horten tilbyder nu et compliance-tjek af kommunens aftaler om økonomisk støtte og sponsorater til kultur- og sportsarrangementer. Tag kontakt til advokat Rikke Søgaard Berth, hvis du vil høre mere.

kontakt

Rikke Søgaard Berth

Partner