Partner Lise Lotte Hjerrild er trådt ind i Steering Group of the International M&A and Joint Venture Committee i American Bar Association og får Women in Law Awards 2017.

American Bar Association (ABA) er en international sammenslutning af advokater og er en af de største frivillige faglige organisationer i verden med over 400.000 medlemmer og mere end 3.500 tilknyttede virksomheder. ABA's afdelinger består af ekspertgrupper, der har fokus på et unikt rets- eller forretningsområde og dermed har mulighed for en indgående belysning af relevante emner, regler og nationale tendenser.

Det internationale M&A and Joint Venture-udvalg beskæftiger sig med aktuelle emner inden for internationale og grænseoverskridende fusioner, overtagelser og joint ventures. Området er af stor interesse for M&A-advokater, idet en stadig større del af M&A- og joint venture-aktiviteten er international og grænseoverskridende. 

Women in Law Awards 2017

Lise Lotte Hjerrild får også anerkendelse i det juridiske tidsskrift Lawyer Monthly med tildelingen af Women in Law Awards 2017 for hendes fremragende juridiske ekspertise og indsats inden for området Corporate Governance.

Lise Lotte Hjerrild rådgiver en lang række danske og internationale virksomheder, særligt på energi- og forsyningsområdet samt i medie- og transportsektorerne, inden for M&A og selskabsret.

kontakt

Lise Lotte Hjerrild

Partner