Ifølge Mergermarket topper Horten i 2016 blandt advokatfirmaer i segmentet for større danske virksomhedshandler, og med et dealflow på USDm 2.565 indtager Horten en samlet fjerdeplads for alle advokatfirmaer, der har lavet handler i Danmark, målt på værdi.

Partner Hans Christian Pape udtaler: "Vores strategiske arbejde i erhvervsmarkedet og vores topplacering afspejler Hortens specialisering inden for M&A og fokus på større og grænseoverskridende transaktioner. Strategien bag den succesfulde placering er drevet af dedikerede medarbejdere i M&A-teamet, forretnings- og brancheforståelse, og en markant oprustning med tilførsel af specialiserede partnere og advokater”.

Han tilføjer yderligere: ”Det er vigtigt for os, at rådgivningsteamet for hver enkelt transaktion er sammensat af stærke specialister, og at alle besidder en enorm indsigt i markedet og den enkelte virksomhed".

Link til league table

Oprustning af M&A-teamet med erfaren M&A-partner

I tredje kvartal af 2016 optog Horten den erfarne M&A-advokat Henning Aasmul-Olsen som partner. Målt på værdi ligger Henning ifølge Mergermarket nummer 2 på listen over de mest aktive M&A-advokater i Danmark siden 1. januar 2011.

Læs mere om Henning Aasmul-Olsen

Om Mergermarket

Mergermarket er en global virksomhed, som beskæftiger sig med journalistik, data- og markedsanalyse inden for finans og rådgivning. Blandt andet analyserer Mergermarket advokathuses performance inden for rådgivning på køb- og salg af virksomheder

Læs mere om Mergermarket

kontakt

Hans Christian Pape

Partner

Jacob Kornerup

Partner

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Bestyrelsesformand

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Frans Rossen

Partner

Jim Øksnebjerg

Partner

Thomas Francis Beckett

Partner