Horten Advokatpartnerselskab har pr. 1. januar 2017 optaget advokaterne Lars Lüneborg og Julie Arnth Jørgensen som partnere.

To nye partnere - Lars Lüneborg med speciale i bank- og finansieringsret og Julie Arnth Jørgensen med speciale i voldgift - skal være med til at underbygge Hortens position som førende full-service advokatfirma.

Lars Lüneborg er specialiseret inden for bank- og finansieringsret og har stor international erfaring efter at have arbejdet adskillige år hos advokatfirmaer i London – senest hos Linklaters. Han rådgiver bl.a. banker, private equity fonde, gældsfonde og selskaber og har opnået betydelig kommerciel indsigt gennem udstationering til Lehman Brothers i London.

Lars rådgiver på en omfattende række af områder inden for bank- og finansieringsret - primært danske og internationale transaktioner, der inkluderer syndikeret långivning, ’leveraged’ finansiering, ejendomsfinansiering, obligationsudstedelser, finansiel rekonstruktion og generel virksomhedsfinansiering. Lars rådgiver endvidere inden for en bred vifte af forhold inden for den finansielle regulering.

Lars kom til Horten i 2014 og er en del af Hortens specialistteam inden for bank- og finansieringsret. Han er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og har en HD i finansiering fra Copenhagen Business School.

Julie Arnth Jørgensen er en erfaren og anerkendt kapacitet inden for det at føre komplekse rets- og voldgiftssager. Hun virker også som udpeget voldgiftsdommer i institutionel og i ad hoc voldgift. Hun har det seneste år været konstitueret dommer i Østre Landsret, og før det var hun associeret partner hos Bruun & Hjejle.

Julie har erfaring med at føre sager om kontrakts- og rådgivningsansvar, bestyrelses-, revisor- og advokatansvar, M&A-tvister, værdipapirhandelsloven samt genforhandlingsklausuler i langtidskontrakter.

Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har en LL.M.-grad fra New York University School of Law. Hun er desuden medstifter af foreningen Young Arbitrators Copenhagen.

kontakt

Lars Lüneborg

Partner