Horten var i dag vært for en udvalgt skare af danske og europæiske GC's, CLO's og Chief Legal Counsels ved et seminar vedrørende GC'ens rolle. Seminaret blev afholdt med deltagere inviteret af Global Leaders in Law.

I den aktuelle komplekse forretningsverden, der er præget af usikkerhed som følge af Trump, Brexit og de stigende cyber- og politiske risici rundt omkring i verden, er det nødvendigt for en dygtig GC at kunne manøvrere i mange forskellige roller: som rådgiver, diplomat, leder, chef og jurist. Hvordan finder man den rette balance og yder det mest betydningsfulde bidrag til forretningen?
 
Ved seminaret blev begrebet Hedgehog introduceret af de to anerkendte jurister:

Mark Horncastle, General Counsel, GE Capital International, der er blandt de førende globale udbydere af finansiering i verden. Mark har tidligere været General Counsel for GE Capitals Real Estate & private equity-forretninger og ligeledes Executive Counsel for GE Capitals Mergers & Acquisitions-team.
 
Christopher Saul, Seniorpartner (formand og managing partner) i Slaughter and May fra 2008 indtil 2016 og rådgiver for klienter som AkzoNobel, AngloGoldAshanti, Barclays, Cemex, Deutsche Bank, First Reserve, General Electric, Goldman Sachs, Huntsman, Morgan Stanley, Mothercare, Schroders og Unilever. Chris har nu etableret en rådgivende konsulentvirksomhed med fokus på problemløsning, ledelse og mediation. Han bestrider embeder i forskellige regulatoriske, kulturelle og velgørende organisationer i Storbritannien.