Følg med i vores julekalendere hver dag frem til jul, hvor du gennem en række nyheder kan blive opdateret på udbuds-, kommunal- og forsyningsretten.

Følg med i vores julekalendere hver dag frem til jul, hvor du gennem en række nyheder kan blive opdateret på udbuds-, kommunal- og forsyningsretten.

I anledning af december måned har Hortens afdelinger for offentlig ret og udbudsret udarbejdet tre julekalendere, hvor du dagligt fra 1.-24. december kan følge med i forskellige offentligretlige og udbudsretlige nyheder. Nyhederne giver gennem de tre julekalendere et overblik over udbudsretten, kommunalretten og forsyningsretten.

Du kan følge med i vores julekalendere på LinkedIn. Hvis du ikke allerede har en bruger på LinkedIn, kan du tilmelde dig her.

Julekalender om udbudsret

Du kan følge med i vores julekalender med udbudsretlige nyheder i vores LinkedIn-gruppe "Hortens Udbudsretten A-Z". Bliv medlem af gruppen her.

Julekalender om kommunalret

Du kan følge med i vores julekalender med kommunalretlige nyheder i vores LinkedIn-gruppe ”Juridiske nyheder for kommuner”. Bliv medlem af gruppen her.

Julekalender om forsyningsret

Du kan følge med i vores julekalender med kommunalretlige nyheder i vores LinkedIn-grupper ”Vandsektoren i Danmark” (tilmeld dig her) og Varmesektoren i Danmark” (tilmeld dig her).

Den første låge i hver af de tre julekalendere blev åbnet i dag, fredag den 1. december. Herefter vil der traditionen tro blive åbnet en låge dagligt.

Vi håber, at I har lyst til at følge med og blive klogere på udbudsret, kommunalret og forsyningsret. Vi ønsker alle en glædelig jul. 

kontakt

Andreas Christensen

Partner

Line Markert

Partner

Rikke Søgaard Berth

Partner