Horten støtter i disse dage initiativet Green Tech Challenge med et team af rådgivere og et økonomisk bidrag. Green Tech Challenge hjælper en række udvalgte nordiske tech-virksomheder med en markant bæredygtig dagsorden til at optimere deres forretning.

Det er en central del af Green Tech Challenge, at de udvalgte virksomheder mødes med et team af rådgivere, som kan udfordre virksomhedernes forretningsplan, svare på konkrete juridiske og kommercielle spørgsmål samt sparre med virksomhederne om deres ganske ambitiøse fremtidsplaner.

Udviklingen af grøn teknologi er en fundamental del af den danske industri. Det er derfor i Hortens klare interesse at understøtte vækst hos unge green tech-virksomheder og start-ups, som vil komme til at påvirke den fremtidige udvikling på området. Hvis Danmark skal fastholde sin nuværende position som foregangsland i relation til udvikling af bæredygtig teknologi og løsninger, er det altafgørende med støtte fra rådgivningsbranchen. 

Fredag den 22. september 2017 gennemførte Horten i samarbejde med PwC i alt 16 sessions med rådgivning og sparring til de udvalgte green tech-virksomheder. Omdrejningspunktet for de fleste af virksomhederne var tiltrækning af investorer, og vores rolle som rådgivere var at agere "djævlens advokat" og stille de sværeste spørgsmål for at guide ejerne et skridt tættere på at opnå den funding, de stræber efter. 

Hortens engagement i Green Tech Challenge giver, udover den konkrete understøttelse af green tech-branchen, vores medarbejdere et unikt indblik i markedstrends og en berøring med first movers på green tech-markedet.

kontakt

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Bestyrelsesformand

Asger Heine Jensen

Partner

Maria Schmiegelow

Partner

Emil Spurr Madsen

Juniorpartner