Et team fra Horten ledet af partner Christian Tullberg bistår SHV Holdings, et familieejet multinationalt selskab, med de danske aspekter af en sammenlægning af Dyas Holdings B.V. (Dyas) med Oranje-Nassau Energie B.V. (ONE), i en kombineret enhed kaldet ONE-Dyas.

ONE-Dyas vil blive en prominent uafhængig operatør med fokus på Nordsøen. ONE-Dyas vil eje opererede og ikke-opererede aktiver med en daglig produktion af olieækvivalenter på ca. 35.000 tønder. Den nye enhed vil råde over et erfarent teknisk team, som bygger oven på både ONE’s og Dyas’ historik. Den nye position vil give ONE-Dyas mulighed for yderligere vækst ved udnyttelse af synergier og fælles erfaringsgrundlag og ved fortsat optimering af porteføljen, som i dag er afbalanceret mellem olie og gas.

ONE-Dyas har vækstambitioner i Nordsøen og vil have tilgængelige finansielle ressourcer til at finansiere disse vækstambitioner.

Sammenlægningen af aktiviteterne er betinget af myndighedsgodkendelser og transaktionen forventes gennemført i første halvdel af 2019.

Læs pressemeddelelsen på ONE’s hjemmeside: Merger of Oranje-Nassau Energie and DYAS

kontakt

Christian Tullberg

Partner