Advokat og partner Finn Schwarz er pr. 1. januar 2018 tiltrådt som managing partner i Horten Advokatpartnerselskab.

Finns Schwarz' stærke forretningsforståelse og innovative tilgang til advokatbranchen skal være med til at sikre fortsat vækst og styrkelse af Hortens position i et marked, hvor kompleksiteten konstant forøges, og konkurrencen skærpes.

Allerede som 22-årig var Finn Schwarz færdiguddannet som jurist. Han kom til Horten i 1987, hvor han siden har gjort karriere som advokat og partner og i en årrække som bestyrelsesformand og afdelingsleder. Han har dermed et enestående kendskab til virksomheden.
 
Finn Schwarz er kendt som en utraditionel, visionær, handlekraftig og til tider også lidt utålmodig leder, der gerne tager del i både den faglige og den politiske debat. Som formand for det Jødiske Samfund i 2009-14 havde han en markant stemme i trossamfundets åbning over for det danske samfund.

Han bestrider en lang række bestyrelsesposter i så forskellige organisationer som Fundcollect A/S, Fundconnect A/S, ARAS Security A/S,  Dansk Jødisk Museum og Nørre Gymnasium. Han er desuden mangeårigt medlem af Revisionskomitéen i Dansk Flygtningehjælp.

Udover sit fokus på den overordnede ledelse som administrerende partner vil Finn Schwarz fortsat bruge en del af sin tid på sit ekspertområde, arbejds- og ansættelsesret.

Her favner hans virke bredt fra den klassiske ansættelsesret, over direktørforhold til arbejdsskade- og arbejdsmiljøret. Finn Schwarz har ført et stort antal rets- og voldgiftssager, herunder principielle sager ved Højesteret. Han har ført mange markante sager, bl.a. som advokat for den tidligere Vestas-direktør Henrik Nørremark og senest om ledelsesansvaret efter Melodi Grandprix 2014.

I 2017 tildelte Foreningen Ansættelsesadvokater Finn Schwarz årets H.G. Carlsen pris som en hæder for en særlig, mangeårig indsats på det arbejds- og ansættelsesretlige område.

kontakt

Finn Schwarz

Partner (H)