Horten fortsætter vækststrategien med yderligere et partneroptag. Henrik Stig Lauritsen tiltræder som partner i Hortens skatteafdeling.

Henrik Stig Lauritsen kommer til Horten fra PWC, hvor han var partner i deres skatteafdeling. Henrik kommer med en mangeårig erfaring fra både revisions- og advokatbranchen og er bredt anerkendt for sine faglige evner og sin forretningsorienterede tilgang.

Henrik Stig Lauritsen rådgiver om både national og international skatteret og særligt inden for skatteretlige forhold i forbindelse med M&A, omstruktureringer, generationsskifte og aktionærbeskatning.
 
"Vi er glade for at kunne tiltrække Henrik og stolte over, at han har valgt os, og vi glæder os til at byde ham velkommen. Henrik bliver leder af skatteafdelingen og vil sammen med resten af Horten være med til at udvikle og udvide afdelingen yderligere", siger managing partner Finn Schwarz.

Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og mere end 320 medarbejdere. 80 % af omsætningen kommer fra rådgivning til erhvervslivet, mens 20 % kommer fra rådgivning af offentlige kunder. Horten har kontorer i København, Aarhus og Holstebro.

kontakt

Finn Schwarz

Partner (H)

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Bestyrelsesformand