Horten Advokatpartnerselskab åbner kontor i Jylland og gør klar til at erobre markedsandele. Horten vokser med fem nye partnere og mere end 70 medarbejdere. Det sker som et led i Hortens vækststrategi.

Horten åbner den 1. juli 2018 kontor i Aarhus og vil erobre markedsandele i Jylland. Åbningen kommer som et led i den vækststrategi, som Horten følger. 

"Horten har navnlig igennem de sidste 10 år været igennem en markant udvikling med vækst på alle parametre. Offensiven i Jylland er derfor et udtryk for vores ambitioner og en naturlig del af den vækstrejse, Horten som virksomhed er på", siger managing partner Finn Schwarz.

Advokatmarkedet i Danmark er under forandring, og Horten bestræber sig til stadighed på at positionere sig optimalt, både geografisk og i markedet. Derfor er Jylland et naturligt næste skridt for Horten, idet lokal forankring er en væsentlig del af afsættet for den fortsatte vækst på det danske marked.

"Fysisk tilstedeværelse i Aarhus og Jylland er væsentlig for Hortens yderligere vækst. Vi vil være til stede der, hvor vores kunder er. Aarhus-kontoret skal være med til at understøtte Hortens ambitioner om vækst og om at yde en endnu bedre service over for vores kunder. Og vi har planer om at vækste yderligere i den nærmeste fremtid", siger bestyrelsesformand Mikkel Primdal Kæregaard. 

Horten vil allerede fra dag ét udgøre en ny stærk spiller i Jylland. Horten opruster nemlig med fem markante erhvervsadvokater som nye partnere; Sophus Bøgeskov Christensen, Lars Gregersen, Flemming Bastholm, Michael Gregersen og Tanja Lykke Stougaard, samt mere end 70 medarbejdere. 

De fem fremtrædende partnere har en bred portefølje af erhvervskunder. Lars Gregersen er specialist inden for fast ejendom, hvor han arbejder med kontrakter, entrepriseret og projektudvikling. Sophus Bøgeskov Christensen beskæftiger sig med tvister og rådgivningsansvar i Danmark og internationalt. Flemming Bastholm er specialist i insolvensret og rådgiver virksomheder med særlig fokus på finansierings- og insolvensret, herunder rådgivning i forbindelse med rekonstruktioner og som kurator i konkursboer. Michael Gregersen og Tanja Lykke Stougaard er begge specialiseret inden for det insolvensretlige område, med særlig fokus på finansierings- og leasingforhold. De driver en højt specialiseret forretning baseret på en skræddersyet digitaliseret platform. De nye partnere kommer alle fra Delacour.

Hortens kontor i Aarhus vil være på en midlertidig adresse, indtil nye lokaler er klar til indflytning omkring årsskiftet.

kontakt

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Bestyrelsesformand