Kryptovalutaer, ICO’er og andre tokens er emnet for en debat på INSOL Europes årlige konference 4-7. oktober i Athen. Piya Mukherjee, partner og leder af Hortens afdeling for Insolvens & rekonstruktion, leder paneldebatten om de talrige udfordringer, som disse nye digitale aktiver afstedkommer.

ICO står for ”initial coin offering” – det fænomen, at en virksomhed udbyder sin egen coin (kryptovaluta) på en blockchain, som offentligheden kan købe. Kryptovaluta, der har egenskaber udover blot at være en valuta, kaldes en token. Disse nye økonomiske begreber betyder nye udfordringer i forhold til insolvens, og det er det, som nu sættes under lup på konferencen.

INSOL Europe er en international organisation med ca. 1.200 medlemmer, der tæller advokater, revisorer, dommere, akademikere, långivere, embedsmænd og andre professionelle med ekspertise i insolvensret. Piya Mukherjee er vicepræsident for organisationen og tiltræder som præsident i 2019. Organisationen afholder en årlig konference, og i 2019 skal konferencen afholdes i København 26. – 29. september.

Se konferenceprogrammet på INSOL Europes eventsite her.

Læs mere om Hortens afdeling for Insolvens & rekonstruktion her.

kontakt

Piya Mukherjee

Partner (L)