Horten er flyttet i nye lokaler på Frederiks Plads i Aarhus. Det fejrer vi med en åbningsreception fredag den 18. januar kl. 14.30 – 17.00.

Horten Advokatpartnerselskab etablerede sig i Aarhus allerede i juni 2018 i midlertidige lokaler, men er nu klar til at åbne dørene til en permanent adresse på Frederiks Plads 36 – en nyopført kontorejendom med placering i Aarhus' absolutte centrum tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder.

Lejemålet lever op til den samme høje standard, som Hortens kontor i Hellerup, København er bygget efter. De nye lokaler er fordelt på ca. 2500 m2 og to etager.

"Aarhus-kontoret skal være med til at understøtte Hortens ambitioner om vækst og om at yde en endnu bedre service over for vores kunder i Jylland. Og vi har håndfaste planer om at vækste yderligere i den nærmeste fremtid. Med de nye lokaler får vi høj synlighed i byen, en central beliggenhed og rigtig gode rammer både for vores medarbejdere og for vores gæster – med plads til at vokse og dermed opfylde vores vækstambition", siger managing partner Finn Schwarz.

Vi glæder os derfor til at byde kunder, samarbejdspartnere og venner af huset velkommen på Frederiks Plads 36 i Aarhus, hvor vi vil være værter for en hyggelig eftermiddag med lidt streetfood, øl og vin og en guidet tur rundt på etagerne.


[Illustration: C.F. Møller]

Kontakt

Finn Schwarz

Partner (H)