Med ferielovstesten får du et digitalt redskab til at vurdere, om din virksomhed er på rette vej i forhold til den nye ferielov og overgangsreglerne.

Den nye ferielov træder i kraft 1. september 2020, hvor alle Danmarks lønmodtagere overgår til samtidighedsferie. Overgangsreglerne gælder dog allerede fra 1. januar 2019.

Reglerne i den nye ferielov er komplekse, og det kan give unødvendige konflikter, hvis din virksomhed ikke overholder bestemmelserne. Alle virksomheder skal have styr på compliance i forhold til de nye regler, den rette information til organisationens medarbejdere, den praktiske ferieadministration, bogholderifunktionen og hele håndteringen af de økonomiske konsekvenser, som de nye ferieregler har.

For at gøre det nemt for arbejdsgivere at få en hurtig pejling på, om de er klar til den nye ferielov, har Horten udviklet det online testværktøj Ferielovstesten. Testen giver en pejling på, om du og din organisation er klar til at håndtere både den nye ferielov og overgangsperioden hertil.

Ferielovstesten

Ferielovstesten giver på let og overskuelig vis et overblik over, om din virksomhed er klar til den nye ferielov og overgangsreglerne. Testen er målrettet alle, der beskæftiger sig med personaleadministration, både private og offentlige arbejdsgivere.

I testen stilles brugeren overfor en kort række spørgsmål om den ny ferielov og overgangsreglerne. Når du sender svarene ind, får du med det samme en konklusion og en kort rapport med nyttige oplysninger om, hvad din organisation bør gøre fremadrettet.

Ferielovstesten.dk

kontakt

Jonas Enkegaard

Partner