Horten og Karnov Group går sammen i et nyt partnerskab om udvikling af online kurser inden for jura.

Det nye partnerskab har som mål at udvikle en ny digital kursusplatform med et bredt udvalg af målrettede online kurser inden for det juridiske felt til både private og offentlige virksomheder. Det nye tilbud til virksomhederne skal sikre, at jurister og sagsbehandlere hurtigt og effektivt kan tilegne sig relevant viden.

“I vores daglige arbejde med rådgivning af virksomheder oplever vi en øget efterspørgsel på juridisk viden. Det tilbyder vi nu med vores nye online kursus platform, som vil være en effektiv og meget tilgængelig måde at få viden ud i virksomhederne på. Online kurser er ikke nyt for os, men i samarbejde med Karnov satser vi nu mere massivt på målrettede kurser, som vil nå langt bredere ud”, siger direktør Kjeld Rask fra Horten, der tilføjer, at de er stolte over at få en samarbejdspartner som Karnov med ombord.

Den nye digitale kursusplatform vil være målrettet jurister og sagsbehandlere, men også advokater, som desuden får mulighed for at optjene kursuspoint til den obligatoriske efteruddannelse. De enkelte kurser vil være bygget op af moduler og videoer, som brugerne kan vende tilbage til efter gennemførsel af kurset, og dermed også bruge som et visuelt opslagsværk. Kurserne vil være tilgængelige på alle tider af døgnet, hele året rundt, fra smartphones, tablet og computer.

“Vi har store forventninger til vores nye samarbejde, og vi glæder os til at videreudvikle kurserne sammen med Horten. Vores kunder har fokus på effektivitet i deres adgang til viden, og Hortens online kurser er et godt eksempel på både effektivitet og optimering, samtidig med at flere kan blive uddannet. Noget vi tror vil skabe stor værdi i mange virksomheder inden for både det private og offentlige”, fortæller Flemming Breinholt, CEO i Karnov Group, førende leverandør af viden indenfor jura, skat, revision og regnskab i Danmark.

Online kurserne er tilgængelige på onlinekurser.horten.dk og på karnovgroup.dk