Horten har optaget advokat Birgitte Toxværd som partner pr. 1. juni 2020.

Birgitte Toxværd har arbejdet med databeskyttelsesret i mere end 15 år og er en af landets mest erfarne rådgivere på feltet. I det internationale opslagsværk Legal 500 anerkendes Horten som et af Danmarks førende advokathuse inden for Data Privacy and Data Protection, og denne Tier 1-position skal Birgitte Toxværd være med til at sikre kontinuiteten af. Hun kommer fra en stilling som Senior Director hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle.

Birgitte Toxværd rådgiver om alle aspekter af databeskyttelse, både rådgivning om enkelte behandlinger og større complianceprojekter, hvor hun hjælper med at afdække brug af personoplysninger, analysere hvordan de må anvendes, og sammen med klienten planlægge den praktiske implementering af de nødvendige tiltag.

Hun har betydelig erfaring med at rådgive både det offentlige Danmark og den private sektor og har særlig ekspertise i virksomheder inden for den finansielle sektor (pengeinstitutter, forsikringsselskaber og forvaltningsselskaber), mediebranchen (produktionsselskaber og broadcastere) og medicinalvirksomheder, der alle befinder sig i krydsfeltet mellem databeskyttelseslovgivningen og en omfattende sektorlovgivning.

Birgitte Toxværd er certificeret efter den globale standard inden for databeskyttelse, Certified Information Privacy Manager (CIPM), og har også opnået certificering som Certified Information Privacy Professional for Europe (CIPP/E). Begge certificeringer har hun desuden tidligere undervist i hos Juridisk Uddannelses Center, JUC.

Denne partneroptagelse er den seneste i rækken af partneroptagelser, hvor Horten styrker den erhvervs- og offentligretlige profil.

Kontakt

Birgitte Toxværd

Partner