Anne-Sophie Kämpf Svane rådgiver inden for udbudsret, konkurrenceret og kontraktretlige forhold. Hun rådgiver både offentlige myndigheder og private kunder og har særlig erfaring med at rådgive kunder i energisektoren.

Anne-Sophie rådgiver inden for alle aspekter af udbudsretten - fra udformning af udbuds- og kontraktgrundlag, gennemførelse af udbudsprocesser til håndtering af klager. Hun har derigennem oparbejdet indgående erfaring med at gennemføre større komplekse udbudsprocesser og forhandlingsforløb. Hun optræder ofte som projektleder og er derfor vant til at gennemføre processer med mange aktører.

Konkret har Anne-Sophie særlig erfaring med by- og ejendomsudvikling, ligesom hun løbende bistår ved udbud af større installationer i forsyningssektoren. Derudover har hun omfattende erfaring med udarbejdelse af kontraktgrundlag i forbindelse med større og komplekse indkøb.

Anne-Sophie rådgiver også inden for konkurrenceretten, hvor hun særligt har arbejdet med fusionssager.

Anne-Sophie er en erfaren underviser i udbudsret og underviser bl.a. på kurser i Dansk Fjernvarme, ligesom hun er fast underviser på Hortens kursus “Udbudsrettens A-Z”. Hun har også erfaring som underviser på Det Juridiske Fakultet på KU.

Nyheder