Christian Kragelund rådgiver inden for alle områder af immaterialretten med særligt fokus på varemærker og domænenavne. Han rådgiver nationale og internationale klienter i komplekse, strategiske sager om etablering, vedligeholdelse og gyldighed og/eller krænkelse af immaterielle rettigheder. Han har særlig indsigt i rådgivning af internationale virksomheder om administration og komplekse IP-porteføljer.

Christian har igennem mere end 15 år opbygget et specialistkendskab inden for alle IP-rettens aspekter og rådgiver via et stort internationalt netværk om lokale og internationale IP-retlige forhold. Således har han ført mange internationale IP-konflikter i lande som Kina, Japan, USA og ved EU-varemærkemyndigheden og har et indgående kendskab til praksis i mange forskellige jurisdiktioner.

Christian er sekretær i foreningen FIR/AIPPI (Foreningen for Industriel Retsbeskyttelse), og er kursusleder ved Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse (DIFI). Christian har tidligere være medlem af bestyrelsen i LES Scandinavia (Licensing Executives Society). Han er medforfatter til en række artikler og bøger og holder løbende foredrag.

Christian er omtalt i følgende internationale opslagsværker:
WTR1000 - Leading Trademark Professional
IP Stars - Trade mark star
Legal500 - Intellectual property (Recommended Lawyer)

He is 'an extremely attentive and diligent practitioner with deep knowledge of trademark and domain name law' who is prized by Haribo.

WTR1000, 2018