Jesper Madsen har indgående erfaring med rådgivning inden for alle aspekter af immaterialret, markedsføringsret og e-handel.

Jesper er mangeårig ekstern lektor i ophavsret ved Aarhus Universitet og blandt de førende specialister på området. Han bistår blandt andet klienter med sager om brugskunst, software, tv, musik, film, sport, litteratur og billeder. Desuden rådgiver Jesper om brug af alle former for digitale rettigheder og har betydelig erfaring med sager om kommerciel brug af personers navn og billede.

Jesper har tidligere undervist i markedsføringsloven på Aarhus Universitet og rådgiver pt. inden for alle grene af området, herunder markedsføringsloven, forbrugerlovgivningen og øvrige gældende regler for e-handel. Derudover har han ført sager på området ved både domstolene, Forbrugerombudsmanden og diverse klagenævn.

Jesper har desuden stor erfaring inden for gaming og gambling og bistår danske og internationale udbydere og udviklere af computer- og konsolspil samt spil-apps med rådgivning om relevant dansk lovgivning, udarbejdelse og forhandling af kontrakter samt tvisthåndtering. Herudover rådgiver han verdens største spiludbydere om den danske spillelovgivning og lovgivning i øvrigt. I den forbindelse har Jesper blandt andet hjulpet mange spiludbydere med ansøgning om danske spilletilladelser, vurdering af markedsføring, indgåelse af samarbejdsaftaler og tvister med myndigheder.