Marianne Lage rådgiver danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer om alle aspekter inden for arbejds- og ansættelsesretten både i forholdet mellem virksomheden og den enkelte medarbejder og vedrørende kollektive overenskomster.

Marianne er særligt specialiseret i rådgivning om kollektiv arbejdsret, forhandling om etablering og fornyelse af kollektive overenskomster, hvor hun har en bred erfaring efter en mangeårig ansættelse i Danmarks største arbejdsgiverorganisation. Herfra har hun ligeledes en omfattende erfaring med forhandling med lønmodtagerrepræsentanter om alle ansættelsesretlige spørgsmål, herunder bl.a. lønforhandlinger, afskedigelse af beskyttede medarbejderrepræsentanter og overenskomstfortolkning.

Marianne er en erfaren procedør inden for alle fora i relation til arbejdsretslige tvister og har ført adskillige faglige voldgifter, sager for Afskedigelsesnævnet og mødt i Arbejdsretten, ligesom hun har en bred erfaring inden for rådgivning om medarbejderforhold ved virksomhedsoverdragelser og omstruktureringer. Hun rådgiver yderligere om ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse forskels- og ligebehandling.

Marianne er omtalt i følgende internationale opslagsværker:
Legal 500 - Employment (Recommended Lawyer)
Chambers - Employment
Who’s Who Legal: Labour, Employment & Benefits

Impresses clients for her wide knowledge of employment law and for her ability to radiate authority while remaining warm and pleasant to work with.

Chambers, 2019

She is razor-sharp, very practical and pragmatic.

Chambers, 2018

udgivelser

Nyheder