Horten sender en serie af korte webinar-updates om de juridiske udfordringer, der opstår i kølvandet på corona-krisen. Onsdag den 1. april var temaet 'Hjælpepakkerne - hvilke omkostninger kan din virksomhed få kompenseret'.

Statsautoriseret revisor Elan Schapiro fra revisionsfirmaet Christensen Kjærulff og advokat Ulrik Holsted-Sandgreen fra Horten fortæller om, hvordan hjælpepakkerne virker og om, hvilke omkostninger, som det forventes en virksomhed kan få kompenseret helt eller delvis. De fortæller også om betingelserne for, at virksomheder kan opnå statsgaranti for kreditter i pengeinstitutterne.

Generelt om weBinarrækken

COVID-19/coronavirussen har spredt sig over hele verden, og Danmark er også hårdt ramt. Vi bevæger os som samfund ind i ukendt land, da udviklingen kan ændre sig fra dag til dag.

Horten følger udviklingen og de retningslinjer, som myndighederne anbefaler tæt. På vores webinarrække sætter vi fokus på de forskellige juridiske problemstillinger, der måtte opstå, og opdaterer løbende om konsekvenserne set i lyset af myndighedernes anbefalinger.

Temaet og værterne på webinaret skifter fra gang til gang.

kontakt

Ulrik Holsted-Sandgreen

Partner

Elan Schapiro

Statsautoriseret revisor, Christensen Kjærulff