Horten har været medvirkende til at stifte det nye landsdækkende netværk for asset management, Asset Management Danmark. Foreningen havde sin stiftende generalforsamling 4. november 2019.

30 virksomheder mødte op hos Københavns Lufthavne, da der mandag den 4. november blev afholdt stiftende generalforsamling i foreningen Asset Management Danmark.

De otte virksomheder, der har taget initiativ til foreningen, arbejder alle målrettet med asset management som ledelsesprincip. Asset Management har til formål at skabe merværdi ud af fysiske anlægsaktiver, og det er stadig nyt som ledelsesprincip for virksomhed i Danmark.

Horten har blandt andet bidraget med udarbejdelsen af den nye forenings vedtægter, og advokat René Frisdahl Jensen varetog dirigentrollen på den stiftende generalforsamling.

Foreningen vil:

  • udbrede kendskab og forståelse for asset management ud fra internationalt anerkendte standarder og principper (ISO55000)
  • udvikle og dele viden og erfaringer med asset management på tværs af sektorer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner
  • fremme internationale samarbejder om at videreudvikle asset management.

De stiftende selskaber er Københavns Lufthavne, Ørsted, Sund & Bælt, Energinet, N1, BIOFOS, Horten og Reliasset.

Kontakt

Klavs Gravesen

Partner (L)

René Frisdahl Jensen

Partner (L)