Horten har rådgivet den norske fødevarekoncern Scandza i forbindelse med salget af Bisca A/S, der blandt andet producerer de kendte småkager fra Karen Volf.

Scandza og Erhvervsinvest har indgået en aftale om Erhvervsinvests erhvervelse af aktierne i Bisca. Den endelige gennemførsel af transaktionen afventer sædvanlige myndighedsgodkendelser.

Biscas historie startede tilbage i 1890 på Strandvejen i Hellerup, hvor Karen Volf åbnede et bageri. Siden da er produktionen rykket til Møn, omsætningen er steget til 400 millioner kroner, og produktlinjen er blevet udvidet til at omfatte andet og mere end Karen Volf, herunder bl.a. Snøfler, All in one, Bakkegården mv.

Erhvervsinvest er en dansk kapitalfond, som primært investerer i mindre og mellemstore, veletablerede dansk-baserede virksomheder. Siden etableringen i 2004 har Erhvervsinvest gennemført tæt på 40 direkte investeringer, 29 tilkøb, samt rejst seks fonde med et samlet tilsagn på DKK 5,1 mia.

Hortens M&A-team bestod af partner Lise Lotte Hjerrild og advokat Christian Vesterling, mens de skatte- og konkurrenceretlige aspekter af transaktionen blev varetaget af partner Henrik Stig Lauritsen og director Marie Løvbjerg.

Kagefirma fra 1890 solgt til kapitalfond (borsen.dk)

Kontakt

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Christian Vesterling

Advokat

Henrik Stig Lauritsen

Partner

Marie Løvbjerg

Director, advokat