Horten har rådgivet aktionærerne i Avenida Consult i forbindelse med salget af virksomheden til Right People Group, der har den danske kapitalfond Capidea i ryggen.

Avenida Consult er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at levere IT-freelancekonsulenter til danske virksomheder og offentlige institutioner. Avenida har en base af freelancekonsulenter, der suppleres af et omfattende netværk af internationale konsulenter og partnere, i alt mere end 2.500 konsulenter. Herudover leverer Avenida også rekrutteringsydelser til sine kunder.

Right People Group blev overtaget af Capidea tidligere i år og, ligesom Avenida Consult, leverer Right People Group IT-freelancekonsulenter til sine kunder samt løsninger med ekstern arbejdskraft. Right People Group forbinder virksomheder med de talenter, der er brug for til IT-projekter, og er til stede i syv jurisdiktioner i Europa.

Capidea er en dansk kapitalfond, der investerer i små og mellemstore danske virksomheder med fokus på handel, distribution, IT-service og produktion.

Transaktionen er betinget af af de danske konkurrencemyndigheders godkendelse.

Hortens team blev ledet af partner Jonas Eigil Nielsen, bistået af advokat Christian Ulrich Zander Olsen.

Kontakter

Jonas Eigil Nielsen

Partner