Dagens emne er: Data – relevant lovgivning og regulering i kontrakter. Hvad skal du vide om de regulatoriske krav i AI-forordningen?

På webinaret gennemgår vi den nye EU-forordning for kunstig intelligens fra en praktisk juridisk vinkel, herunder hvordan kravene kan adresseres og implementeres i kontrakter med leverandører. Du vil blive præsenteret for baggrunden for de nye regler og de relevante sondringer i forordningen samt de krav, du skal være opmærksom på, i forbindelse med salg, distribution og køb af kunstig intelligens. På denne baggrund kommer vi med vores bud på, hvordan overholdelse af kravene kan ske i en kontraktuel sammenhæng.

Lovgivningen er i hælene på den nye teknologi. Digitaliseringen af alle aspekter af erhvervslivet forandrer måden, vi driver forretning på. Kunstig intelligens revolutionerer samfundet og giver nye etiske dilemmaer.

I webinarserien Horten Discover Tech undersøger partner Jens Grønkjær Pihl de juridiske udfordringer i krydsfeltet mellem teknologi og det kommercielle.

Tidligere webinarer har handlet om:

• Kunstig intelligens – de regulatoriske krav i praksis.
• Cybersikkerhed - regulering og compliance
• Succesfuld implementering af it-systemer – praktiske erfaringer
• ChatGPT og kunstig intelligens

Du kan også se/gense webinaret efterfølgende forneden på siden her eller via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

Kommende datoer

20. august 2024 kl. 8.30 – 9:15 Cyberangreb – praktisk håndtering
19. november 2024 kl. 8.30-9.15 Open source – juridiske risici og regulering i kontrakter

Målgruppe

Webinarserien er for alle, der beskæftiger sig med it og er nysgerrige på de juridiske udfordringer i krydsfeltet mellem teknologi og forretning.

Praktisk information

  • Vi afholder webinarserien via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang. Herefter får du en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de kommende webinarer. Bemærk at du via tilmeldingslinket tilmelder dig hele webinarserien.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på event@horten.dk.

I studiet

Horten Discover Tech - tidligere webinarer

Du kan se alle episoder af Horten Discover Tech på Hortens Vimeo-kanal - klik her