Ocean Technologies Group (OTG), den førende globale udbyder af Human Capital Management-løsninger skræddersyet til den maritime sektor, har købt DanDocs, et dansk softwarefirma, der har specialiseret sig i at hjælpe operatører med at overholde branchens regler.

DanDocs' digitale platform, MarineRegulation, indeholder funktioner designet til strømlining af navigationen af vigtig dokumentation, som i sidste ende sparer tid, mindsker risici og sikrer, at skibsoperatører forbliver opdaterede med de nyeste lovkrav og industristandarder.

Strategisk opkøb

Dette strategiske opkøb understreger OTG's engagement i at styrke maritime teams både til søs og på land. Tilføjelsen af MarineRegulations til OTG's produktkatalog gør det muligt for OTG at tilbyde sine kunder øjeblikkelig adgang til værdiskabende software og tjenester. Ved at integrere disse komplementære funktioner over tid vil OTG desuden styrke sine compliance-tilbud yderligere.

OTG er et porteføljeselskab under Oakley Capital, den paneuropæiske private equity-investor. Oakley Capital investerede første gang i OTG i 2019 gennem det samtidige opkøb og sammenlægning af to e-learning-udbydere til den maritime industri, Seagull og Videotel, efterfulgt af yderligere fem bolt-on-opkøb. Købet af DanDocs markerer det sjette bolt-on-opkøb.

Horten har rådgivet OTG om alle aspekter af transaktionen, herunder due diligence og forhandling samt indgåelse af transaktionsaftaler. M&A-teamet blev ledet af partner Frans Rossen assisteret af advokat Christian Vesterling og advokatfuldmægtig Diana bojaj.

Kontakt

Frans Rossen

Partner (L)

Christian Vesterling

Advokat

Diana Bojaj

Advokatfuldmægtig