Erfaring og ekspertise i insolvens og rekonstruktion

Vi rådgiver om alle aspekter af insolvens, turnaround, restrukturering og nødlidende engagementer og investeringer. Vi tilbyder skræddersyede og innovative løsninger, der styrker vores klienter og deres samarbejdspartneres fremadrettede forretning både juridisk, økonomisk og kommercielt.

Vores team har stor erfaring med at håndtere og afveje de juridiske og kommercielle interesser, der er på spil, når virksomheder er i krise eller har behov for at tilpasse og planlægge deres forretning.

Vi yder juridisk rådgivning til virksomheder, herunder deres ejere og ledelse, samt til kreditorer, långivere, investorer og erhververe af nødlidende virksomheder og engagementer.

Vi rådgiver om rekonstruktion, konkursbehandling og tvangsopløsning af selskaber, samt om restrukturering, kapitaltilførsel, sikkerheder, opkøb, frasalg og refinansiering. Herudover repræsenterer vi vores klienter i tvister.

Vores insolvensteam består af partnere og senioradvokater med mange års erfaring som likvidator, rekonstruktør, kurator og som betroet rådgiver for kreditorer og nødlidende virksomheder.

Derudover består teamet af flere specialiserede sagsbehandlere, der har flere års erfaring med praktisk insolvensbehandling. Vi kan derfor tilbyde stærke specialistkompetencer og et effektivt og omkostningsbevidst sagsforløb.

Vi har et stærkt internationalt netværk og et godt kendskab til de mange forskelle, der er mellem de danske og udenlandske insolvenssystemer. Vi bistår udenlandske kreditorer og har erfaring med håndtering af aktiver i udlandet og grænseoverskridende insolvensbehandling.

Vi er ofte udpeget som kurator, rekonstruktør eller likvidator efter anmodning fra långiver. Derudover har vi stor erfaring med at rådgive den nødlidende virksomheds ledelse om virksomhedens navigationsmuligheder.

Vores klienter

Vores klienter er danske og udenlandske banker og leverandører, der har krav mod nødlidende virksomheder i Danmark. Derudover hjælper vi nødlidende virksomheder og deres ledelse samt virksomheder og/eller personer med forretningsmæssige og økonomiske interesser i en kriseramt virksomhed, såsom aktionærer og ejere, investorer eller købere af virksomhedens aktiviteter eller engagementer.

All of the information they provide is clear and concise.

Chambers, 2019

They get straight to the point and understand the issues from our point of view.

Chambers, 2019

One client finds the firm to be an efficient choice for a range of cases, saying the team is their 'primary selection for complex cases, but also in situations when I need something to happen quickly and when time is of the essence, because they are solution-oriented and have a really good network of buyers ready to acquire assets from distressed companies.'

Chambers, 2018

One source describes the firm as 'very helpful and responsive, timely in their communication, and I was happy with the engagement. I would recommend them without a second thought.'

Chambers, 2018

insolvens og rekonstruktionsteamet

Piya Mukherjee

Partner

Nicolai Dyhr

Partner

Ulrik Holsted-Sandgreen

Partner

Birgitte Frølund

Partner

Jakob Tingskov

Partner

Flemming Bastholm

Partner

Michael Gregersen

Partner

Nicolai Thornemann

Partner

Tanja Lykke Stougaard

Partner

Line Lundorff Brokholm

Specialistadvokat

Thorsteen Carstens

Chef for inkasso, Hellerup

Bo Christensen

Senioradvokat

Stefan Simmelsgaard Hansen

Advokat

Anne Wagner

Sagsbehandler

Maj-Britt Fischer

Sagsbehandler

Mette Dyhre Nielsen

Sagsbehandler

Morten Nauntofte

BA.jur.

Amalie Wollenberg Gasseholm

Advokat

Anders Boserup Lauridsen

Advokat

Claus Steen Hansen

Senioradvokat

Jacob Pehrson

Advokat

Jeanette Torp

Advokat

Camilla Lynge

Advokatfuldmægtig

Iben Linn Jørgensen

Advokatfuldmægtig

Rasmus Sundstrup

Advokatfuldmægtig

Stine Ravnkilde Nielsen

Advokatfuldmægtig

Sune Lund Jensen

Advokatfuldmægtig

Timmi Smed O'Brien

Advokatfuldmægtig

Trine Møller Zøller

Advokatfuldmægtig

Thomas Jensen

Direktør, Inkasso, Herning