Erfaring og ekspertise inden for life science & healthcare

Hortens Life Science & Healthcare rådgivning ydes af en tværfaglig gruppe på mere end 30 advokater med særlig ekspertise i bl.a. IP, regulatoriske spørgsmål, M&A, retssagsforhold, ansættelsesret, fast ejendom, finansieringsret, fonde, kontraktsforhold, it og persondataret.

Med udgangspunkt i et eller flere af disse specialer tilbyder Horten fuldt integreret juridisk rådgivning inden for alle områder af Life Science & Healthcare for såvel private individer som start-up virksomheder, internationale virksomheder, forskningsenheder og kommunale og regionale forvaltningsenheder.

Lægemidler

Vi har gennem de sidste 20 år arbejdet tæt sammen med en lang række af de væsentligste aktører på lægemiddelområdet og rådgivet om en bred vifte af problemstillinger inden for alt fra IP-rettigheder til regulatoriske forhold i forbindelse med bl.a. internationale retssagskomplekser, aftaler og transaktioner.

Medicinsk udstyr

Udviklingen i medical device-industrien går fortsat stærkt, men fordi vi har fulgt industrien tæt i mange år, har vi opnået en unik ekspertise i rådgivning om mange forskellige typer medicinsk udstyr, ikke blot delivery devices, men også rent mekanisk medicinsk udstyr og komplicerede, sammensatte elektroniske produkter. Horten rådgiver i dag en række internationalt orienterede klienter på dette særlige område.

Digital sundhed

I de senere år har vi i stigende grad set telemedicin og andre it-baserede (eller it-hybrid løsninger) vinde frem, og Horten har fra starten rådgivet såvel startups som etablerede virksomheder på dette komplicerede område, som navnlig kræver koordinering af spidskompetencer inden for mange forskellige juridiske og praktiske felter.

Naturlægemidler og medicinsk cannabis

Horten rådgiver danske og internationale klienter, der beskæftiger sig med fremstilling, distribution og markedsføring af naturlægemidler, herunder navnlig medicinsk cannabis, og de særlige problemstillinger, som følger med godkendelse, markedsføring og salg af denne type produkter.

Healthcare

Vores healthcare-ekspertise spænder over alle vore praksisområder, og vi rådgiver klienter fra mange forskellige dele af industrien. Vi arbejder dels med lægemiddelvirksomheder og distributører, men også med forskere og forskningsenheder samt apoteker og grossister, læger, tandlæger og andre behandlere.

Video: The Life Science & Healthcare Sector

Life science & healthcare-teamet

Christian Gregersen

Managing Partner

Claus Bennetsen

Partner

Frans Rossen

Partner (L)

Hans Christian Pape

Partner (L)

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Michael Neumann

Partner (H)

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Forperson for bestyrelsen

Jakob Krag Nielsen

Partner