Ingen virksomhed kan stå stille. Verden er i forandring, og derfor skal lovgivningen følge trop. Den teknologiske transformation bevæger sig med lynets hast, og nye dagsordener skyder frem så hurtigt, at vi knapt når at sætte os ind i den første, før den næste ser dagens lys. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Ja, du hører det fra et advokatfirma.

Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 70 års erfaring og 350 specialister, der alle står klar til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder.

Vi klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg.

Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten - Find a way.

Læs mere om Horten

 • Vores metode

  Klare strategier til kompleks jura
  Kombinationen af faglighed og forretningsindsigt gør Horten til en skarp og værdiskabende rådgiver – og det mærker du hurtigt som klient hos os. Vi har mange års erfaring i feltet mellem jura og strategi, mellem politik og praktik. Hos os handler det om at levere en rådgivning, der kombinerer den juridiske viden med en strategisk tilgang og kommerciel forståelse, så vi kan identificere de bedste muligheder for vores klienter. Vi sætter tingene i sammenhæng og rådgiver ud fra et helhedsperspektiv.

  Vores dybe faglige indsigt betyder også, at vi har holdninger til de områder, vi beskæftiger os med – og dem bruger vi aktivt til vores klienters fordel.

  Vi arbejder målrettet, konsekvent og kompromisløst, når det handler om at skabe værdi for vores klienter. Vi udfordrer konstant os selv for endnu bedre at kunne udfordre dig som klient, og vi arbejder målrettet med at øge kendskabet til vores klienters virkelighed og behov.

 • Vores kultur

  Forskellighed i øjenhøjde

  Hos Horten møder du mere end et jakkesæt. Vi tør have kant og gøre brug af vores forskelligheder. Opskriften er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. Vi gemmer os ikke bag paragraffer og komplicerede begreber. Vi formidler enkelt og klart, så alle forstår, hvad vi siger.

  De værdier, som kendetegner Horten som rådgiver og som virksomhed, er:

  • Ambition
  • Engagement
  • Integritet
  • Imødekommenhed
 • Vores kontorer

  Horten har kontor i Hellerup, Aarhus og Herning.

  Hovedkontoret i Hellerup er et moderne og inspirerende byggeri tegnet af arkitektfirmaet 3XN i 2009 med tanke på fremtidens udfordringer for et ambitiøst advokatfirma og indrettet til at understøtte nye samarbejdsformer.

  Der er kontorer, der giver plads til ro og fordybelse, mens bygningens fællesområder er designet til at kunne huse spontane møder. Domicilets kontorer er placeret omkring større centrale rum i stedet for eksempelvis i et korridorsystem, og bygningens fællesområder er inspireret af italienske torvepladser, hvor mennesker naturligt mødes og taler sammen. Formålet er at skabe de bedste betingelser for vidensdeling og samarbejde.

  Bæredygtighed er centralt for Hortens domicil. Bygningens energiforbrug ligger 10 % under gældende energikrav på opførelsestidspunktet, og det skyldes blandt andet bygningens særegne arkitektur, der er med til at reducere energiforbruget til nedkøling. Alle vinduer er vinklet mod nord, og det minimerer det direkte sollys på kontorerne - og dermed behovet for nedkøling. De nordvinklede vinduer bidrager også til en bedre kvalitet af arbejdslys.

  Bygningen er udstyret med en række energibesparende løsninger såsom regulering af ventilation, varme køling, belysning via bevægelsessensorer, LED-lys og elspareskinner.

  Kantinen driver en mindre køkkenhave på tagterrassen, der leverer grønt til køkkenet og også rummer et bistade med egenproduktion af honning.

  Kontoret i Aarhus ligger på en af byens mest centrale pladser, Frederiks Plads, der er omkranset af en blanding af boliger og erhverv tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller. Kontorbygningen har modtaget bæredygtighedscertificeringen DGNB-Guld, der bl.a. omfatter krav om materialernes kvalitet og deres lave miljøbelastning, lavere udgifter til varme og vedligehold for lejerne samt bedre indeklima og lavere støjgrænser til gavn for livskvaliteten.

Kontakt

Christian Gregersen

Managing Partner

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Forperson for bestyrelsen