Carlsberg køber 20 procent af Mikkeller fra den amerikanske kapitalfond Orkila og grundlægger samt hovedaktionær, Mikkel Borg Bjergsø. Carlsberg erhverver også distributionsrettighederne for Mikkeller-øl i Danmark. 

Grundlægger og administrerende direktør Mikkel Bjergsø beholder den kontrollerende ejerandel og fortsætter som administrerende direktør, mens Carlsberg erhverver 20 procent af virksomheden.

Mikkeller og Carlsberg har også indgået et distributionspartnerskab med det formål at øge tilgængeligheden af Mikkellers øl i Danmark.

Mikkeller blev grundlagt i 2006 af matematik- og fysiklærer Mikkel Bjergsø, der begyndte at brygge øl i køkkenet i sit hjem i København. I dag er Mikkeller til stede i mere end 40 markeder globalt og er blandt andet ansvarlig for barer og restauranter som Warpigs (CPH) og Ramen to Biiru (DK/SWE), samt Mikkellers barer i steder som Tokyo, London, Paris, Færøerne, Tallinn og Taipei.

Horten har rådgivet grundlægger og hovedaktionær, Mikkel Borg Bjergsø, i forbindelse med transaktionen. Ansvarlig partner var Peter Helbo Langsted, der blev bistået af erhvervsjuridisk fuldmægtig Line Melissa Birk Halberg.

For mere information klik her

Kontakt

Peter Helbo Langsted

Partner

Line Melissa Birk Halberg

Erhvervsjuridisk fuldmægtig