Horten bistår det Singapore børsnoterede selskab SATS og dets datterselskab Worldwide Flight Services med købet af to ground handling-selskaber, der opererer fra Stockholm Arlanda Lufthavn.

Horten blev udpeget som lead counsel og forestod transaktionen med bistand fra det lokale advokatfirma Setterwalls. Hortens team blev ledet af de to partnere Lise Lotte Hjerrild og Alessandro Traina.

SATS er en global leder inden for gateway-tjenester og Asiens fremtrædende leverandør af fødevareløsninger. De forbinder mennesker, virksomheder og lokalsamfund gennem deres omfattende gateway-tjenester til kunder såsom flyselskaber, krydstogtsrederier, speditører, posttjenester og e-handelsvirksomheder.

SATS har kunder lokationer og lande i Asien og Stillehavsområdet, Storbritannien, Europa, Mellemøsten, Afrika og Amerika. Virksomheden har været noteret på Singapore Exchange siden maj 2000.

Worldwide Flight Services (WFS), et medlem af SATS Group, er en global leder af luftfragtlogistik. SATS og WFS udgør et Amerika-Europa-APAC-netværk med mere end 210 fragt- og ground handling-stationer i 24 lande.

For mere information:

SGXann
Pressemeddelelse


Kontakt

Alessandro Traina

Partner

Lise Lotte Hjerrild

Partner