Christina Steen har et indgående kendskab til erstatnings- og forsikringsretlige forhold i erhvervsrelaterede tvister. Christina beskæftiger sig særligt med tvister inden for produktområdet Financial Lines (professionsansvar, bestyrelses- og direktionsansvar, kriminalitets- og cyberforsikringer). I kraft af sit arbejde med professionsansvarssager har hun beskæftiget sig med en række retsområder, idet repræsentation af advokater, revisorer og tekniske rådgivere har berøringsflade med adskillige retsområder.

I kraft af sine ansættelser i såvel forsikringsbranchen som i advokatbranchen har Christina oparbejdet en stor erfaring med og indsigt i udarbejdelse og fortolkning af forsikringsbetingelser og policevilkår inden for en bred vifte af forsikringsprodukter. Hun bistår derfor ofte med vurdering af spørgsmål om forsikringsdækning og med ”legal review” i tilknytning til godkendelse af forsikringsvilkår.

Med sin møderet for Højesteret er Christina en særdeles erfaren procedør.

Christina underviser bl.a. gennem Advokaternes HR samt JUC og har gennem årene publiceret artikler i tidsskrifterne ”Advokaten” og ”Revision og Regnskab”.

Christina er omtalt i følgende internationale opslagsværker:
Legal500 - Insurance (Next Generation Partner og Recommended Lawyer)
Chambers Global og Chambers Europe - Dispute Resolution

Christina Steen – Very knowledgeable and competent and easy to deal with.

Legal 500, 2024

Christina has a comprehensive view of various legal topics and good knowledge in insurance law.

Chambers Global, 2024

Christina Steen is very talented and has many years of experience within insurance. She always provides excellent and usable counselling.

Legal 500, 2022

Christina Steen is a welcoming, professional and highly skilled lawyer who always provides high qualified counselling.

Legal 500, 2022