Jonas Enkegaard rådgiver danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer om alle aspekter inden for arbejds- og ansættelsesretten både i forholdet mellem virksomheden og den enkelte medarbejder og vedrørende kollektive overenskomster. Særligt er han specialiseret i medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelse , direktørkontrakter og udarbejdelse af aftaler vedrørende medarbejderes ansættelsesforhold - herunder bonusordninger, ansættelseskontrakter og fratrædelsesaftaler mv.

Jonas beskæftiger sig også med offentlige ansættelse- og overenskomstmæssige forhold herunder tjenestemandsansættelse. Han rådgiver yderligere om ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse med ind- og udstationeringer, herunder udstationeringskontrakter, regler om lovvalg, regler om social sikring samt ansøgninger om arbejdstilladelser.

Jonas er redaktør og medforfatter på bogen Scandinavian Employment Law og er forfatter til en række artikler om ansættelsesretlige forhold.

Jonas er omtalt i følgende internationale opslagsværk:
Legal 500 - Employment (Recommended Lawyer)
Chambers Europe - Employment

He has a deep knowledge of labour law and is very service-minded.

Chambers, 2019

He has a good feel for the needs of the client and is approachable.

Chambers, 2019

Nyheder