Den globale cloud-baserede softwarevirksomhed inden for medarbejderudvikling, eloomi, er blevet solgt til den globale HCM-softwarevirksomhed Ceridian (NYSE: CDAY, TSX: CDAY). 

Horten har rådgivet Kennet Partners om transaktionen. Kennet Partners er en venturefond med fokus på teknologi og har været investor i eloomi siden 2019. Transaktionen forventes afsluttet i 1. kvartal af 2024.

Ansvarlig partner var Mikkel Primdal Kæregaard, som blev assisteret af director, advokat Frederik Vest-Maagensen.

Mange tak til Lundgrens’ team under ledelse af Peter Bruun Nikolajsen for et godt samarbejde.

Om eloomi

eloomi blev grundlagt i 2015 og har base i København og Miami. eloomi er en globalt anerkendt softwarevirksomhed inden for læring og udvikling. Virksomhedens alt-i-én, moderne læringsplatform tilbyder styrken ved et compliance-drevet learning management system (LMS) sammen med fordelene ved en førende learning experience platform (LXP). Virksomheden leverer førende lærings- og udviklingsfunktioner til mere end 850 kunder i hele verden.

Om Ceridian

Ceridian er en global børsnoteret softwarevirksomhed inden for human capital management (HCM). Deres flagskib, Dayforce, er en cloudbaseret HCM-platform, der tilbyder funktioner inden for HR, løn, personalegoder, workforce management og talent management.

Om Kennet Partners

Kennet Partners er en britisk venturefond, der investerer i etablerede og hurtigt voksende virksomheder inden for informationsteknologi.

For yderligere oplysninger:

Itwatch.dk

kennet.com

Kontakt

Frederik Vest-Maagensen

Director, advokat

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Bestyrelsesformand