Webinaret giver dig seneste praksis, og vi gennemgår centrale emner inden for mellemkommunal refusions komplekse verden.

Mellemkommunal refusion er komplekst! Sagerne vedrører betydelige beløb, og sagsbehandlingen strækker sig ofte over mange år.

Vi holder dig derfor løbende opdateret med seneste praksis og gennemgang af centrale emner inden for det mellemkommunale område. Webinaret retter sig mod dig, der ofte støder på sager om mellemkommunal refusion – og dig, der sidder med sagsbehandling, der ind imellem fører til sager om mellemkommunal refusion.

Vi ser på alle sagstyper omfattet af refusionsreglerne i lov om retssikkerhed og administration på det sociale område samt regler relateret hertil.

Målgruppe

Webinarserien retter sig mod sagsbehandlere (jurister og andre), der beskæftiger sig med mellemkommunale forhold i kommunen. Det kan fx være på børne- og ungeområdet, voksen- eller ældreområdet.

Praktisk information

  • Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang. Herefter får du automatisk en reminder-mail med link og tidspunkt, hver gang vi har et nyt webinar i serien. Bemærk at du via tilmeldingslinket tilmelder dig hele webinarserien.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på event@horten.dk.

Oplægsholdere

Bo Juul Jensen

Advokat