Anne Sophie Kierkegaard Vilsbøll rådgiver offentlige myndigheder og organisationer samt offentlige og private virksomheder inden for forvaltningsret, offentlig ret og miljøret. Hun er en erfaren procesadvokat og fører retssager og sager for nævn og kommissioner inden for sine specialer for både virksomheder og offentlige klienter.

Anne Sophie har mange års erfaring med rådgivning af landets kommuner om grundlæggende forvaltningsretlige emner, herunder udarbejdelse af juridiske responsa og advokatundersøgelser. Hun yder også mere specialiseret rådgivning til teknik- og miljøforvaltningerne og plan-, bygge og miljøretlige spørgsmål. Et særligt interesseområde for Anne Sophie er offentligretlig regulering af fast ejendom, herunder servitutregulering og det såkaldte ”gæsteprincip”, hvor Anne Sophie har ført en række af de ledende retssager på området.

Anne Sophie har udført miljøretlig due diligence og rådgivet om miljøforhold i forbindelse med en række af de største virksomhedsoverdragelser gennem de seneste 10 år.

Anne Sophie er omtalt i følgende internationale opslagsværk:
Legal 500 - Environment (Next Generation Lawyer og Recommended Lawyer)