Vi har en fælles ambition om at sikre en velfungerende og professionel virksomhed. Vi har fokus på løbende udvikling i forhold til fremtidens krav og udfordringer, så vi opretholder høj faglighed inden for alle stabsområder.

Stabsfunktioner

Vi er specialister inden for alt, når det gælder it, økonomi, sagsadministration, People & Culture, Strategy & Markets og kommunikation. Hos Horten har vi fokus på løbende udvikling i forhold til fremtidens krav og udfordringer, så vi opretholder høj faglighed inden for alle stabsområder.

Advokatsekretær og sagsbehandler

Hos Horten har vi fagligt dygtige advokatsekretærer og sagsbehandlere, som støtter juristerne i deres arbejde. Som advokatsekretær eller sagsbehandler beskæftiger du dig med administrative og juridiske opgaver, der hjælper juristerne med at sætte klientens behov i fokus og bevare det store perspektiv og den professionelle faglige håndtering af sagsløsningen. I rollen bidrager du i høj grad til opfyldelsen af Hortens målsætning om at levere værdifuld og højt kvalificeret rådgivning til vores klienter.

Som advokatsekretær eller sagsbehandler arbejder du for flere partnere, advokater og fuldmægtige. Din hverdag er kendetegnet ved at være alsidig, afvekslende og med en stor kontaktflade, og der stilles krav til såvel dine faglige kompetencer som til din fleksibilitet og imødekommenhed.

Hos Horten har vi løbende fokus på at udvikle relevante kompetencer hos vores advokatsekretærer og sagsbehandlere. Udviklingen sker både i hverdagen og via Horten Academy og relevante eksterne kurser. Alle Hortens sekretærer og sagsbehandlere deltager årligt på en fælles sekretærkonference, hvor personlig og faglig udvikling samt socialt samvær er i fokus.

Vil du vide mere?