Når medarbejderne i Horten fremover går på barsel, får de mulighed for at udvide deres netværk og få ny viden og inspiration gennem månedlige foredrag – alt imens babyen er med på armen.

Mange nye forældre savner at holde fagligheden ved lige, mens de er på barselsorlov. Derfor har Horten Advokatpartnerselskab valgt at investere i sine medarbejdere - også i denne periode af deres liv.

Barsel og forældreorlov er en naturlig del af arbejdslivet, og det at være nybagt forælder er i sig selv en stejl læringskurve. For mange kan der dog også opstå behov for at opsøge netværk, blive udfordret fagligt eller på andre måder vedligeholde kontakten til det arbejdsliv, man har sat på pause, når man er på orlov.

Det ønsker Horten at bakke op om ved at tilbyde medarbejderne adgang til barselsnetværket Inspired Beyond Babies.

Cat Hindberg, Head of People & Culture hos Horten, udtaler:

"I Horten er barselsnetværk ikke noget nyt. Men nu har vi valgt at opruste på området, så vi i endnu højere grad kan give vores medarbejdere og deres medforældre gode, inspirerende tilbud efter en familieforøgelse. For de fleste er barsel en periode med både glæder og udfordringer. I et netværk kan du få hjælp til at bruge de oplevelser til at skabe kompetencer, du kan anvende derhjemme såvel som på din arbejdsplads. Det vil vi meget gerne støtte op om."

Anne Sophie Münster, stifter og CEO i Inspired Beyond Babies, tilføjer:

”Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Horten og glæder os til at bidrage til faglig og personlig udvikling for deres barslende medarbejdere. At blive forældre er et nyt og ukendt kapitel i livet og karrieren, og at være en del af vores netværk støtter ikke bare deres udvikling, men også deres generelle trivsel og balance i forhold til arbejds- og familielivet”.

Kontaktinformation

Jesper Boe Nordal, Head of Communications, Horten, jno@horten.dk, 5234 4403.

Om Horten

Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 70 års erfaring. Horten har 350 medarbejdere fordelt på kontorer i Hellerup, Aarhus og Herning.

Om IBB

Inspired Beyond Babies er et professionelt barselsnetværk til mænd og kvinder. Det tilbydes som et personalegode til virksomheders medarbejdere og er det eneste af sin slags i Danmark. Siden 2017 har virksomheden arbejdet for at sætte barsel på samfundets dagsorden, hvor barselskulturen bliver mere inkluderende, anerkendes som en naturlig del af arbejdslivet, og som et kompetenceløft fremfor en faglig pause.

Læs mere om at arbejde i Horten

Kontakt

Jesper Boe Nordal

Head of Communications

Cat Hindberg

Head of People & Culture