Se med når partner Rikke Søgaard Berth og advokat Sidsel Marcussen gennemgår et udpluk af de seneste udtalelser om aktindsigt fra blandt andet Folketingets Ombudsmand og Ankestyrelsen.

Aktindsigtsreglerne kan være kringlede og finurlige, og der kommer løbende ny praksis om fortolkningen af reglerne. I denne webinarserie giver vi dig fire gange om året et overblik over det seneste kvartals udtalelser, så du er opdateret på den nyeste udvikling.

Webinarerne bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs til de emner, som behandles. Du kan også se eller gense webinarerne efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

DATOER

Onsdag den 27. januar
Onsdag den 28. april
Torsdag den 1. juli
Onsdag den 27. oktober

Tid: 08.30-09.00

Målgruppe

Webinaret er gratis og henvender sig til alle, som behandler aktindsigtssager – både efter offentlighedsloven, forvaltningsloven og miljøoplysningsloven.

PRAKTISK INFORMATION

  • Webinaret foregår via platformen GoToWebinar, og du kan tilmelde dig her.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med et link til GoToWebinar.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.

Du kan deltage i webinaret enten fra din pc eller din smartphone. Hvis du bruger din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk.

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Rikke Søgaard Berth

Partner

Sidsel Marcussen

Advokat