Få en gennemgang og et udpluk af de seneste udtalelser om aktindsigt fra blandt andet Folketingets Ombudsmand og Ankestyrelsen. Se med den 28. april når advokat Sidsel Marcussen og advokatfuldmægtig Emilie Loiborg er værter på webinaret.

Aktindsigtsreglerne kan være kringlede og finurlige, og der kommer løbende ny praksis om fortolkningen af reglerne. I denne webinarserie giver vi dig fire gange om året et overblik over det seneste kvartals udtalelser, så du er opdateret på den nyeste udvikling.

Webinarerne bliver afholdt live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du kan også se webinarerne efterfølgende via det link til optagelsen, som vi sender til de tilmeldte.

DATOER

Onsdag den 28. april
Tirsdag den 29. juni
Onsdag den 27. oktober

Tid: 08.30-09.00

Målgruppe

Webinaret er gratis og henvender sig til alle, som behandler aktindsigtssager – både efter offentlighedsloven, forvaltningsloven og miljøoplysningsloven.

PRAKTISK INFORMATION

  • Vi afholder webinaret via GoToWebinar. Vi sender en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.
  • Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en automatisk påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i mails fra GoToWebinar.
  • Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på webinar@horten.dk

Kontakt

Arrangementskoordinator Michala Hedelund Jensen

Oplægsholdere

Sidsel Marcussen

Advokat

Emilie Loiborg

Advokatfuldmægtig

Tidligere webinarer