Horten har bistået det børsnoterede svenske ejendomsselskab, Catena, med købet af endnu en logistikejendom, denne gang på det meget eftertragtede logistikområde, Avedøre Holme.

I denne transaktion, der er gennemført som en aktiehandel, har Horten endnu en gang udnyttet den ekspertise, der er placeret i firmaets forskellige afdelinger. Som et full-service advokatfirma drager Horten fordel af viden fra højt kvalificerede specialister fra ikke alene afdelingen for Fast Ejendom, men også afdelingerne for Corporate M&A, Miljøret, Planret, Entrepriseret og Skat.

Due diligence-processen, herunder signing og closing, blev afsluttet blot otte uger efter, at Horten fik adgang til det virtuelle datarum. Full-service, når det er bedst.

Teamet bestod af Alessandro Traina, Marie Bockhahn, Emil Spurr Madsen, Anders Jacobsen, Martin Lars Mols Jensen, Line Melissa Birk Halberg and Cecilia Engel.

Om Catena

Catena er et børsnoteret ejendomsselskab, der bæredygtigt og gennem samarbejde udvikler og administrerer effektive logistikfaciliteter. De strategisk placerede ejendomme forsyner de skandinaviske storbyer og er tilpasset både nuværende og fremtidige varestrømme.

Ejendommen

Ejendommen består af en 81.110 m2 stor grund med over 32.000 m2 udlejningsareal og yderligere 17.500 m2 byggerettigheder.

Om Avedøre Holme

Avedøre Holme er et af de største industriområder i Danmark og omfatter mere end 300 hektar. Oprindeligt var Avedøre Holme beregnet til at huse store fabrikker, men i årenes løb er området blevet populært blandt virksomheder, der tilbyder logistik- og lagertjenester, med mulighed for at bygge op til 20 meter i højden. Der er mere end 400 virksomheder på Avedøre Holme, hvoraf ca. 45 % opererer inden for transport- og handelssegmentet.

Kontakt

Alessandro Traina

Partner

Marie Bockhahn

Specialistadvokat (H)

Emil Spurr Madsen

Partner (L)

Anders Jakobsen

Advokat

Martin Lars Mols Jensen

Advokat

Line Melissa Birk Halberg

Erhvervsjuridisk fuldmægtig

Cecilia Engel

Advokatfuldmægtig