Martin Lars Mols Jensen er advokat med særlig fokus og ekspertise inden for skatterådgivning. Martin tilbyder professionel rådgivning inden for områder som virksomhedsetablering/overdragelser, incitamentsprogrammer, aktionærbeskatning, omstrukturering og generationsskifte. Martin har også omfattende erfaring med skatteret i forbindelse med transaktioner, herunder i forhold til due diligence. Derudover har Martin bred erfaring med afgiftsretlig rådgivning – især i forhold til moms.

Martins dedikation til at forstå en virksomheds behov, og hans evne til at gøre komplekse skatteforhold forståelige og operationelle, gør ham til en pålidelig rådgiver.

Martin har mange års praktisk erfaring med at levere skatterådgivning til både nationale og internationale virksomheder. Han arbejder målrettet for at sikre, at klienterne navigerer gennem skatte- og afgiftsmæssige udfordringer med succes og opnår optimale resultater. Samtidig er det essentielt for Martin at sikre et godt samarbejde med skattemyndighederne, så virksomhederne opnår optimal skatte-compliance.

Martin sørger kort fortalt for at navigere virksomheder trygt gennem skatte- og afgiftslandskabet med præcision og dygtighed.