Horten har bistået den amerikanske børsnoterede fintech-virksomhed Robinhood Markets, Inc. i forbindelse med deres køb af det britiske e-penge-institut og crypto asset-virksomhed Ziglu Ltd.

Robinhood Markets, Inc. er en innovativ amerikansk baseret platform for handel med og opsparing i værdipapirer, bitcoins mv. og har pt. 98 mia. USD under forvaltning.

Ziglu Ldt's kontinentaleuropæiske aktiviteter skal drives gennem et dansk datterselskab, Ziglu Europe, der selv har tilladelse som e-penge-institut hos Finanstilsynet og pt. kan operere på cross-border basis i seks andre europæiske lande.

Transaktionen er en del af Robinhoods langsigtede strategi med at udbyde sine services og ydelser på det europæiske marked. Der er tale om en transaktion til et trecifret millionbeløb i USD.

Claus Bennetsen og Morten Brun Winkelmann ledte arbejdet, der blandt andet bestod af regulatorisk rådgivning angående det danske datterselskab samt assistance med transaktionsdokumenterne, bistået af Christian Vesterling Det lykkedes at få transaktionen signed over påsken, og nu forestår den regulatoriske tilladelsesfase hos Finanstilsynet og hos dets engelske ækvivalent, FCA frem mod closing.

Kontakt

Claus Bennetsen

Partner

Morten Brun Winkelmann

Erhvervsjuridisk fuldmægtig

Christian Vesterling

Advokat