Horten har rådgivet Creators of the outside world B.V. (CROWD) ved købet af den bæredygtighedsfokuserede virksomhed HITSA A/S. HITSA A/S' hovedaktivitet består i at designe, fremstille og sælge møbler til udendørsrum, og virksomheden er på nuværende tidspunkt markedsleder i Danmark og Sverige inden for cykelinfrastruktur.

Med fokus på social og miljømæssig bæredygtighed er CROWD et innovativt selskab, der er involveret i at designe kvalitetsprodukter til byrummet. CROWD ejes hovedsageligt af investeringsselskabet Convent Capital.

Transaktionen er en del af CROWDs vækststrategi, og købet af HITSA A/S, herunder HITSA A/S' fire datterselskaber, supplerer dermed CROWDs eksisterende investeringsportefølje i mellemstore virksomheder inden for urbanisering og intelligente byer med en udvidelse af produktionsfaciliteter i Skandinavien og Baltikum.

Horten har rådgivet CROWD om alle aspekter af transaktionen, herunder due diligence og forhandling samt indgåelse af transaktions- og finansieringsaftaler.

Hortens M&A-team bestod af partner Lise Lotte Hjerrild, advokat Christian Vesterling og advokatfuldmægtig Stephanie Beatrice Pitzner, mens det finansielle team bestod af partner Lars Lüneborg og advokat Helle Muff Højberg Henriksen.

Se CROWDs pressemeddelelse her: CROWD proudly announces the acquisition of HITSA A/S

Kontakt

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Lars Lüneborg

Partner

Helle Muff Højbjerg

Specialistadvokat

Christian Vesterling

Advokat