Horten har bistået den danske kapitalfond CataCap med rådgivning om finansiering til købet af den danske industrivirksomhed NLM Vantinge A/S.

CataCap beskæftiger sig med investering i virksomheder med hovedfokus på innovative og bæredygtige forretninger med et højt vækstpotentiale. I overensstemmelse med denne målsætning har CataCap købt aktiemajoriteten i NLM Vantinge.

NLM Vantinge beskæftiger sig med udnyttelse af rest- og affaldsprodukter samt produktion af foderstoffer og har oplevet en imponerende udvikling igennem de seneste år. Partnerskabet med CataCap er et naturligt næste skridt for NLM Vantinge med henblik på at kunne imødekomme stor efterspørgsel som følge af den grønne omstilling i Europa.

Horten har rådgivet CataCap i forbindelse med CataCaps indgåelse af en senior facilities agreement samt øvrige finansieringsdokumenter med Nordea med henblik på delvis finansiering til sit køb af aktierne i NLM Vantinge. Hortens Bank & Finans team bestod af Lars Lüneborg og Helle Muff Højbjerg.


Kontakt

Lars Lüneborg

Partner

Helle Muff Højbjerg

Specialistadvokat